Takaisin listaukseen

Jeanneau Prestige 42S

234 900 €

Upeakuntoinen Jeanneau Prestige 42S jolla vain 2 omistajaa ja täydellinen dokumentoitu historia. Talvet aina säilytetty lämpimässä hallissa ja huollettu ammattilaisten toimesta, ei mitään itse räpelletty, Suomivene.

2 erillistä makuukajuuttaa joissa omat wc:t (sähkö) ja suihkut sekä ”island bed” sängyt jousituksella ja petauspatjoilla takaavat mukavat yöunet ja yksityisyyden. Keulakajuutassa lisäksi uniikki erillinen vaatehuone. Iso salonki jossa baari ja LCD televisio, keittiö jossa kotikoon jääkaappi, 3 liekkinen liesi ja mikro. Salonkiin saa lisävuoteen kahdelle.

Ohjaamossa jonka koko katto aukeaa sähköllä on iso sohvaryhmä ja takakannella vielä erillinen 6 hengen sohvaryhmä, 12 henkeä mahtuu nauttimaan yhdessä auringosta ja kesäilmasta! Wetbar, keraaminen sähkögrilli ja toinen jääkaappi takaa viihtyvyyden.

Moottoreina luotettavat Volvot IPS vetolaittein jotka joystic ohjauksella takaa helpon liikehdinnän naurettavan pienessä tilassa. Ulkosohvaryhmän alla sähköllä avautuva iso talli vaikka kumiveneelle.

Kattava luotettava varustus ja kaudelle 2021 uusittu kuomut (avotilan seinä ja sohvan suojus), kokolattiamatot ja verhot.

Tässä veneessä järkevään hintaan luotettavaa tekniikkaa hyvin pidettynä ja huollettuna sekä iso annos luksusta ja laatua. Vetolaitteiden vuoksi helposti käsiteltävissä vain 2 hengen miehistöllä.

Perustiedot

Vuosimalli

2009

Moottori

Volvo Penta x 2

Malli

D6-370

Teho

370 Hv

Käyttövoima

Diesel

Moottorityyppi

Sisämoottori 4-tahti

Käyttötunnit

750 h

jäähdytys

Makeavesi

Lisävarusteet

Autopilotti: Raymarine GPS: Raymarine Jääkaappi: Integroitu kotikokoinen Kaiku: Raymarine Kaiteet Karttaplotteri: Raymarine Katsastettu Kaukohallintalaite Keitin: 3 liekkinen Keulapotkuri Kompassi Kulkuvalot Kuomu Loki Maasähkö Patjat Pelastuslautta: 6 hlö Pelastusliivit: 6 hlö Stereot: Alpinen kaukosäädöllä Suihku: 2 kpl ja ulkona kolmas Tutka: Raymarine Tyynyt Uimaportaat VHF: Raymarine WC: 2 x sähkö WC

Kiinnostuitko tästä veneestä?

Jätä yhteystietosi meille ja me olemme sinuun yhteydessä – laitetaan veneasiat kuntoon.

Kiitos yhteydenotostanne!

Olemme teihin pian yhteydessä

Venevälitys

Uudet veneet

Muu