Benny's Trading

Rakkaudesta
Saaristomereen.

“INTOHIMOSTA VENEILYYN

PETER HELLSTRÖM

Mielestäni rentoutuminen ja totaalinen irtiotto arjesta on mahdollista saavuttaa vain merellä ja saaristossa. Innostukseni lajia kohtaan alkoi Turun saaristossa Rymättylässä, jossa opettelin pienen perämoottorilla varustetun soutuveneen käsittelyä kesämökin ympäristössä jo 4-vuotiaana. Ensimmäisen ikioman veneen sain 10-vuotiaana ja myöhemmin rippilahjaksi saamani isompi moottorivene mahdollisti Saaristomereen tutustumisen toden teolla. Navigointi- ja merikortin lukutaito sekä miehen yleinen merikelpoisuus opittiin todellakin kantapään kautta aidosti vesillä.

Iän karttuessa aina vain isommat veneet ja jahdit alkoivat kiinnostamaan ja hakeuduin apumieheksi tutulle telakalle pesemään ja siirtelemään isompaa venekalustoa. Telakan omistaja lopulta opetti ajamaan isoilla jahdeilla, mikä ei luonnollisesti tukahduttanut intohimoani, vaan vahvisti ajatustani lajin hienoudesta. Kokemus karttui myös isommilla vesillä; Tanskasta, Englannista, Hollannista ja Ruotsista Suomeen suuntautuneet siirtoajot ovat olleet veneilyurani hienoimpia ja osittain myös haastavimpia kokemuksia. Lopulta intohimoisesta harrastuksesta syntyi yritys, joka aloitti toimintansa veneiden ja jahtien siirroilla ja välityksellä kehittyen tiettyjen venemerkkien maahantuojaksi ja edustajaksi.

Maahantuomme ruotsalaisvalmisteisia, vaativaankin veneilyyn soveltuvia Rupertin RIB-veneitä sekä edustamme Vboatsin alumiiniveneitä, jotka sopivat erityisesti suomalaiseen makuun, kuten valmistajan Voyager-mallisto, jotka edustavat tätä päivää pidentäen monen Saaristomerellä liikkuvan mökki- ja veneilykautta. Lisäksi edustuksessamme ovat englantilaiset Fairlinen luksusjahdit sekä lengendaarisen Windyn daycruiser-mallisto.

 

Ollaan yhteydessä
ja laitetaan veneasiat kuntoon.

Kiitos yhteydenotostanne!

Olemme teihin pian yhteydessä

Venevälitys

Uudet veneet

Muu