Benny's Trading

BENNY’S TRADING PALVELEE

Veneily on intohimomme – siksi haluamme olla niin palvelumme kuin venevalikoimammekin osalta aina aallonharjalla. Tarjoamme asiakkaillemme korkealuokkaisia veneitä vaativampiinkin tarpeisiin. Uusien veneiden (Rupert, Vboats, Windy, Fairlane) lisäksi tarjoamme tilausveneitä sekä venevälityspalvelua.

Myynti ja hinta suunnitellaan ja sovitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Välitäessämme venettä otamme jokaisesta veneestä tarvittavat kuvat sekä tiedot, jotta ostajat saavat mahdollisimman tarkan kuvan veneestä ennen varsinaista tutustumista.

SIIRTOPALVELU

Tarjoamme myös erilaisia veneiden siirtoja, kipparointipalveluja ja pystymme toteuttamaan noudot ja viennit koko Itämeren alueella ja Välimerellä. Kipparimme omaavat vankan kokemuksen. Suoritamme veneen siirrot ulkomailla ja kotimaassa luottamuksellisesti sekä ammattitaidolla:

• Kausisiirrot telakalle sekä kotisatamaan
• Rahti sekä kausisiirrot ulkomailla
• Muut siirrot asiakkaan toiveiden mukaisesti

RAHOITUS

Yrityksemme rahoituskumppani on alusta saakka ollut espanjalainen pankki Santander, joka on alun perin tunnettu toimija autokaupan rahoittajana rahoittaen nyt myös vene- ja matkailuautokauppaa. Santanderin kautta pystymme tarjoamaan maltillisen ja kilpailukykyisen korkoprosentin rahoitusasiakkaillemme. Lisäksi rahoitus hoituu ilman vakuutta; myönteisen luottopäätöksen jälkeen vene käy vakuudeksi.

PETER HELLSTRÖM

MOOTTORIVENEET

[email protected] +358 400 960 808

TONI LJUNQVIST

PURJEVENEET

[email protected] +358 400 8800 51

PIRKKO OKSMAN

Sihteeri

[email protected]

benny’s trading

Y-tunnus 2813856-2

Kristiinankatu 1B 25
20100 Turku

Ollaan yhteydessä
ja laitetaan veneasiat kuntoon.

Kiitos yhteydenotostanne!

Olemme teihin pian yhteydessä

Venevälitys

Uudet veneet

Muu